NAJBOLJI HOSTING NA NETU (kupite svoj sajt, ili uzmite besplatni po želji)

NAJBOLJI HOSTING NA NETU (kupite svoj sajt, ili uzmite besplatni po želji)

NAMECHEAP – NAJBOLJI WEB HOSTING

Ako želite da posedujete stranice na internetu koje ćete predstaviti svetu i pritom ne želite da vam se bilo ko meša u posao i ne želite ničije reklame da vas uznemiravaju potrebno je da imate svoj sajt. Da biste imali svoj sajt morate da imate hosting servis pouzdane kompanije i domen.

Hosting kompanija koju sam ja proverio i sa kojom sam jako zadovoljan jeste NAMECHEAP.

Zbog čega smatram ovu kompaniju najboljom?

Kao prvo, zbog tehničke podrške. Imaju mnogo operatera koji su voljni da pomognu u svakom trenutku. Čak instaliraju sve potrebne stavke na vašem sajtu ukoliko je to potrebno. Kod drugih bi morali za te iste stvari da platite stručno lice. Druga stvar, stalni popusti u cenama hostinga i domena, kako i za prvu godinu zakupa tako i za obnovu kasnije. Ako cene NAMECHEAP -a uporedite sa ostalim kompanijama uvidećete veliku razliku, dosta niže cene i do 40%. Imate mnogo ponuda na NAMECHEAP-u, od raznih vrsta hostinga do različitih vrsta domena (i to jeftinih). Uz to dobijate i besplatni “Who is guard” koji je neophodna zaštita za websajt.

Možete pogledati moj websajt VLADIMIR ŽIVKOVIĆ- AUTHOR na kome pišem i objavljujem tekstove koji sam zakupio preko NAMECHEAP.

Sa druge strane, ako želite svoj sajt a ne želite da platite (ili nemate novaca za održavanje sajta), kompanija koja pruža najbolje usluge u toj varijanti jeste sigurno Wealthy Affiliate koja vam daje mogućnost da imate svoj WordPress sajt. Jedino što mi pada na pamet jeste činjenica da ćete zavisiti od njih i njihovog hosta(što i ne vidim kao neki problem). Pritom, ova kompanija će vam pomoći i kako da zaradite održavajući sopstveni sajt ako vi to želite.

Naravno, besplatna varijanta daje ograničene mogućnosti u smislu izbora domena i određenih tema(koje se ionako plaćaju i da pokrenete svoj sajt sa domenom koji želite), ali ako se ne bavite ogromnim biznisom tada vam nešto bolje i ne treba.

VLADIMIR ŽIVKOVIĆ, autor, pisac i duhovnjak, pišem tekstove o savremenoj duhovnosti i kako da vaspitamo mlade naraštaje da izgrade svoju ličnost u duhu morala i etike i buduće sreće i uspešnosti. Za one starije, kako da iscele svoje povrede i pobede depresiju i nesreću. Imam i dosta tekstova na polju ujedinjenja ljubavnih (i seksualnih) odnosa i duhovnosti glede muško ženskih odnosa.

Vladimir on AMAZON.com

Download Vladimir’s books on Smashwords:

Preuzmi Vladimirove knjige na Smashwords (ZA BALKAN SAVETUJEM KUPOVINU ELEKTRONSKIH KNJIGA NA SMASHWORDS, NAJPOUZDANIJI SU):

Vladimir on  AMAZON.com

Get Vladimir’s free and paid eBooks and paperbacks on your favorite site:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *